Tehnička podrška: Pošalji email
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp chat
B2B
Pod tem iskalnim nizom ni bil najden noben produkt.
Croatian flag HR
Dostava

Uvjeti i odredbe nagradnih igara za facebook i instagram (azurefilm d.o.o.)

  1. Opće odredbe

Organizator nagradnih igara je tvrtka AzureFilm doo, Lava 2A, 3000 Celje (u daljnjem tekstu organizator), porezni broj: 58587837 (obveznik PDV-a), matični broj: 7095228000. Nagradna igra organizira se u svrhu promocije tvrtke AzureFilm d.o.o., organizatora. Financira se isključivo od imenovane tvrtke.

Nagradne će se igre odvijati nekoliko puta godišnje na Facebook profilu: https://www.facebook.com/azurefilm i/ili Instagram profilu https://www.instagram.com/azurefilm3d/.

Sve sudionike savjetujemo da pažljivo pročitaju uvjete i odredbe nagradnih igara. Sudjelovanjem u nagradnoj igri smatra se da su sudionici upoznati i suglasni s uvjetima i odredbama nagradne igre.
 

  1. Uvjeti sudjelovanja

Sudjelovati mogu svi stariji od 18 godina koji žive u Europskoj uniji s otvorenim osobnim profilom na Facebook i/ili Instagram web stranicama.

U nagradnoj igri ne smiju sudjelovati zaposlenici AzureFilm d.o.o., članovi njihove uže obitelji i osobe koje su izravno uključene u organiziranje nagradne igre.
 

  1. Raspored nagrada igara i izvlačenje

Izvlačenje nagrada održat će se na dan završetka nagradne igre u sjedištu tvrtke organizatora, gdje će se među svim sudionicima izvući dobitnik(ci). Izvlačenje nije javno. Ždrijeb i rezultati su konačni i na njih se ne može uložiti žalba.

 

Izvlačenje se vrši na računalu. Ako računalo odbere dobitnika koji ne ispunjava sve uvjete navedene u točki 2, organizator može ponoviti izvlačenje. O izvlačenju se vodi zapisnik koji sadrži podatke o datumu i vremenu izvlačenja, te o izvučenom sudioniku. Podatke pohranjuje organizator. Dobitnik se može nagraditi samo jednom u pojedinačnoj nagradnoj igri.

 

Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionik je suglasan da ga u slučaju pobjede organizator objavi kao dobitnika na zidu Facebook profilu https://www.facebook.com/azurefilm i/ili Instagram profilu https://www.instagram.com/azurefilm3d/ te ga/ju označi. Dobitnik će biti objavljen u roku od pet dana od dana izvlačenja nagrada.

Pobjednik ima pravo na nagradu prikazanu u tekstu nagradne igre na Facebook profilu https://www.facebook.com/azurefilm i/ili Instagram profilu https://www.instagram.com/azurefilm3d/., gdje se odvija nagradna igra. Ime Facebook i Instagram profila također će biti objavljeno i na Facebook i Instagram profilu AzureFilm d.o.o.
 

  1. Primitak nagrada

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik je dužan popuniti izjavu u njenom primitku. Ako se nagrada šalje poštom, potvrda o uručenju smatra se izjavom o primitku nagrade. Ukoliko dobitnik želi primiti nagradu, dužan je organizatoru u roku od 14 dana dostaviti detaljne informacije: Facebook i/ili Instagram korisničko ime, ime i prezime, adresu i broj telefona. Pružanje svih ovih podataka uvjet se da se nagrada dodijeli primatelju. Nagrade se ne mogu isplatiti u gotovini, nagrada nije prenosiva i ne može se zamijeniti. U slučaju da dobitnik ne dostavi tražene podatke u roku od 14 dana, smatra se da se odriče nagrade. U ovom slučaju nagrada se ne dodjeljuje, a organizator je oslobođen svih obveza koje prema ovim pravilima ima prema dobitniku.
 

  1. Plaćanje poreza

Plaćanje akontacije za porez na dohodak nije potrebno kada je vrijednost nagrade manja od 42 €.
 

  1. Rješavanje žalbi

Sve žalbe i reklamacije rješava organizator nagradne igre. U slučaju opravdanih pritužbi, organizator se obvezuje otkloniti ih u najkraćem mogućem roku i obavijestiti sudionika.
 

  1. Odgovornost

Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati kao posljedica prihvaćanja i korištenja nagrade, s čime je sudionik suglasan sudjelovanjem u nagradnoj igri. U slučaju okolnosti na koje organizator ne može utjecati (viša sila), organizator može otkazati nagradnu igru. U tom slučaju organizator se obvezuje obavijestiti sudionike putem Facebook i/ili Instagram profila. U takvom slučaju tvrtka ne odgovara za nastalu štetu. Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za nefunkcioniranje društvenih mreža Facebook i Instagram te posljedice nefunkcioniranja, bez obzira na razloge nefunkcioniranja. Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za nefunkcioniranje ili nepotpuno funkcioniranje e-maila ili internetske veze sudionika ili nefunkcioniranja usluge zbog netočnog korištenja ili nepoznavanja korištenja usluga.

 

  1. Zaštita osobnih podataka

Organizator će osobne podatke koristiti isključivo u svrhu predaje nagrade i eventualne uplate poreza na dohodak sukladno važećim propisima.

Organizator se obvezuje da podaci dobiveni od dobitnika neće biti predani trećim stranama ili korišteni na bilo koji drugi način suprotno zakonodavstvu Republike Slovenije, osim ako je to potrebno za provedbu nagradne igre i izravni marketing.

cookie icon
Kolačiće koristimo da bismo razumjeli kako koristite web stranicu i poboljšali vaše korisničko iskustvo. To uključuje personaliziranje sadržaja i oglasa. Klik ovdje. za uređivanje ili otkazivanje pretplate na kolačiće. Nastavkom pregledavanja web mjesta ili zatvaranjem ove obavijesti pristajete na upotrebu kolačića.

Postavke privatnosti

Web analitika

Oglasi

Web kolačići

Za usporedbu možete odabrati do 5 proizvoda:

    Usporedi Zatvori usporedbu