Tehnička podrška: Pošalji email
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp chat
B2B
Pod tem iskalnim nizom ni bil najden noben produkt.
Croatian flag HR
Dostava

Uvjeti i odredbe

Uvjeti korištenja internetske trgovine AzureFilm (azurefilm.com) pripremljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot-UPB2), na temelju preporuka GZS-a i međunarodnih kodeksa za e-poslovanje, sa Zakonom o Zakon o zaštiti osobnih podataka (PDPA-1) i Zakon o elektroničkim komunikacijama (ZEKom-1). Korištenjem ove web stranice posjetitelj (kupac) slaže se s općim uvjetima poslovanja. Posjetitelj koji će unijeti sve podatke dužan je za unos samo točnih i istinitih podataka, informacija, materijala itd. Netočni i neistiniti podaci tretirat će se kao uvredljivi i mi ćemo ih predati nadležnom pravnom odjelu. Podaci dobiveni putem mrežnih obrazaca i prilikom narudžbe koristit će se samo za potrebe tvrtke AzureFilm doo.

E-VIJESTI 

Unosom emaila posjetitelj postaje gost AzureFilma i počinje dobivati ​​informacije o promocijama i novim proizvodima. Upute za otkazivanje pretplate na primanje reklama bit će istaknute, a zahtjev za otkazivanje pretplate bit će izričito poštovan.

NARUDŽBE 

Ponuda artikala na mreži može se mijenjati svakodnevno, svi proizvodi online imaju internetske cijene. Željene artikle možete naručiti elektroničkim putem putem internetskog kataloga ili pomoću narudžbenice putem emaila: info@azurefilm.com ili putem telefona na temelju cjenika. Podaci o ugovoru ili o narudžbi pohranjeni su u AzureFilm d.o.o. Tvrtka za 3D printere i filamente. Ugovor se može sklopiti na slovenskom jeziku. Ugovor ili narudžbu možete zaključiti telefonom, emailom ili putem interneta putem internetske trgovine. Ispravke ili dopune ugovora mogu se poslati emailom ili telefonom u roku od dva sata od dana narudžbe.

KORACI KUPOVINE

Posjetitelj internetske trgovine prije registracije mora se registrirati kao korisnik. Nakon registracije, korisnik može započeti postupak naručivanja.

Koraci naručivanja:

1. korak: Odaberite količinu proizvoda. Ako naručite 3D filament, također morate odabrati promjer 3D filamenta (1,75 mm ili 2,85 mm)

2. korak: Odaberite način plaćanja i isporuku.

3. korak: Postoji popis svih predmeta koje želite naručiti i ukupan iznos kupnje. Klijent potvrđuje da je upoznat s uvjetima narudžbe, u suprotnom nije moguće izvršiti narudžbu. U ovom koraku možete dovršiti narudžbu.

DOSTAVA ROBE

Dostava robe traje 2-4 radna dana. Tvrtka AzureFilm d.o.o. tvrtka u tom roku pakira i otprema robu s originalnom fakturom.

POVRAT ROBE

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot), naručene artikle kupljene na temelju ugovora na daljinu (koji uključuje kupnju putem Interneta) možete vratiti bez navođenja razloga. Ako odlučite odustati od ugovora, imate pravo obavijestiti nas o svom odustajanju, u roku od 14 dana. U tom slučaju morate odmah vratiti stavke koje ste primili, najkasnije 30 dana nakon obavijesti o povlačenju.

Jamstvo & nbsp; službena pogreška & nbsp; vrijede samo uz predočenje originalnog računa ovlaštene osobe - automehaničara, iz čega je jasno da je dio je profesionalno instaliran. Ako tvrdite administrativnu pogrešku, poželjno je priložiti obrazac zahtjeva za administrativnu pogrešku dokumentaciji koju možete dobiti na našoj web stranici. Kupac koji odustane od ugovora ili od narudžbe, mora naručene predmete vratiti neoštećene u originalnom pakiranju i u istoj količini te ih poslati prodavaču. Pošiljke s otkupninom neće se prihvatiti. Prije bilo kakvog lakiranja/ ugradnje/postavljanja provjerite prikladnost robe! Povratak sastavljenih ili lakiranih predmeta nije moguć!

Za kupoprodajne ugovore, tvrtka može zadržati povrat primljenih uplata sve dok ne prihvati vraćenu robu ili dok kupac ne dostavi dokaze da je vratio robu, osim ako sama tvrtka ne prihvati robu. (U skladu sa stavkom 5. članka 43.d. Članka ZVPot). Kupac je odgovoran za smanjenje vrijednosti robe, ako je smanjenje vrijednosti rezultat rukovanja, koje ne mora nužno identificirati prirodu, karakteristike i funkcioniranje robe. (U skladu sa stavkom 9. člankom 43. ZVPot-a)

FAKTURIRANJE, PLAĆANJE ROBE

AzureFilm l.l.c. tvrtka izdaje račun za naručenu robu prilikom isporuke robe. Kupac naručenu robu plaća na zalihi prilikom isporuke (COD). Mogu se ugovoriti veće narudžbe pravnih osoba (količinskim i vrijednosnim), plaćanje se mora izvršiti izravno na bankovni račun tvrtke AzureFilm. Naručena roba je u vlasništvu AzureFilm d.o.o. dok se ne plati puna kupoprodajna cijena.

OTKAZIVANJE NARUDŽBE

Korisnik može otkazati narudžbu u roku od 2 sata nakon slanja narudžbe putem emaila ili telefona.

JAMSTVO

Predmeti su zajamčeni ako je to navedeno na jamstvenom certifikatu ili na računu. Ovo jamstvo vrijedi slijedeći upute na jamstvenom listu i uz predaju računa. Jamstveni rokovi navedeni su u jamstvenim certifikatima. Proizvođač je obvezan izvršiti jamstveni servis u roku od 45 dana od primitka robe, u suprotnom mora proizvod zamijeniti drugim ekvivalentnim besprijekornim proizvodom.

Kupac može zatražiti jamstvo od strane prodavatelja, s istim odredbama prethodnog stavka. Prosljeđivanje robe pod jamstvom mora se izvršiti u skladu s uvjetima koje je utvrdio proizvođač naveden u jamstvu; kupac u tom slučaju nema troškove. Ako želite vratiti pošiljku o našem trošku, nazovite nas na + 386 (0) 31 718 800 ili nam pošaljite email:   info@azurefilm.com .

Proizvođač je prema zakonu dužan kupcu pružiti besprijekoran rad kupljene robe. Kupac može zatražiti jamstvo izravno kod proizvođača ili u njegovom ovlaštenom servisnom centru. Kupac može zatražiti jamstvo uz jamstveni list i uz račun prodavatelja.

INFORMACIJE

Anonimno pregledavate našu web stranicu. Ne prikupljamo nikakve osobne podatke. Svoje osobne podatke poput imena, poštanske adrese, email adrese i telefonskog broja dobrovoljno dijelite prilikom registracije u našoj internetskoj trgovini za dopisivanje, kupnju ili sudjelovanje u mrežnim anketama itd. AzureFilm d.o.o. tvrtka može zadržati elektroničke poruke koje ste poslali u internetsku trgovinu AzureFilm 3D pisači i filamenti (info@azurefilm.com), poslati ih održavaču web stranice ili našim ostalim kolegama koji su uključeni u online trgovinu. Koriste se, ali samo za internu uporabu AzureFilm d.o.o. tvrtki i za kontinuirano poboljšanje rada u cijeloj tvrtki.

AzureFilm d.o.o. Tvrtka svakodnevno analizira podatke o posjetama internetskoj trgovini AzureFilm 3D printerima i filamentima, statistiku dnevnih posjeta, svakodnevno prikupljanje određenih datoteka, iz koje je zemlje bio posjetitelj koji je preuzeo datoteku. Prikupljene statistike koriste se za poboljšanje upotrebljivosti i jednostavnosti za upotrebu na stranici, statistika se može pružiti i trećim stranama, ali ta statistika ne sadrži nikakve osobne podatke, jer se ne koristi u ove svrhe.

ZAŠTITA PODATAKA

Vaše podatke obrađujemo računalom i zaštićeni smo u skladu sa svim važećim propisima. Vaši osobni podaci potrebni su za pravilno ispunjavanje vaše narudžbe. Svi će vaši podaci biti povjerljivi i nikada neće biti otkriveni trećim stranama.

ARHIV DOKUMENTA

Poslat ćemo potvrdu narudžbe emailom za sve vaše narudžbe. Primit ćete račun s dostavom pošiljke. Svi dokumenti (evidencije o kupnjama, narudžbama, računima, potraživanjima) pohranjeni su u AzureFilm d.o.o. tvrtka, Orleška cesta 16, 6210 Sežana. Registrirani kupac može zatražiti kopije dokumenata koje će dobiti emailom ili običnom poštom. Možete ih vidjeti i u korisničkom sučelju.

cookie icon
Kolačiće koristimo da bismo razumjeli kako koristite web stranicu i poboljšali vaše korisničko iskustvo. To uključuje personaliziranje sadržaja i oglasa. Klik ovdje. za uređivanje ili otkazivanje pretplate na kolačiće. Nastavkom pregledavanja web mjesta ili zatvaranjem ove obavijesti pristajete na upotrebu kolačića.

Postavke privatnosti

Web analitika

Oglasi

Web kolačići

Za usporedbu možete odabrati do 5 proizvoda:

    Usporedi Zatvori usporedbu