Tehnička podrška: Pošalji email
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp chat
shopping-cart
Košarica:0,00 kn (0)

Vaša košarica je prazna.


Besplatna poštarina za kupnje preko 80 kn
shopping-cart
Košarica:0,00 kn (0)

Vaša košarica je prazna.


Besplatna poštarina za kupnje preko 80 kn

PETG Filament Žuta

Recenzije (3)

PETG Filament Žuta

Recenzije (3)
Napravljeno u EU, visokokvalitetna PLA smola, prekrasni prozirni otisci, živopisne boje, bez nanizanja, bez savijanja, bez začepljenja. Kompatibilan s većinom FDM 3D printera.
Dostava:

Obračun isporuke i primitak pošiljke

Mogućnost plaćanja:
Povrat novca:

Mogućnost povrata proizvoda od 14 dana. Pročitaj više

Cijena varira ovisno o odabranoj opciji! 

od 73,28 kn
uklj. PDV


- odaberi / komad -
Dodaj u košaricu
Zahtijevajte
Proizvod dostupan u ograničenoj količini. Pokušajte smanjiti količinu ili nas nazovite za više informacija.


Tehnički detalji

Dijametar filamenta 1.75 mm, 2.85 mm
Težina filamenta 1000g, 300g, 500g
Boja filamenta Žuta
Marka AzureFilm

Opis proizvoda

Napravljeno u EU, visokokvalitetna PLA smola, prekrasni prozirni otisci, živopisne boje, bez nanizanja, bez savijanja, bez začepljenja.
Kompatibilan s većinom FDM 3D printera.

Podaci na tiskanom uzorku:

  3D printer: Creality Ender 3

  Infill: 20 %

  Nozzle temperature: 230 °C 

  Slicer: Cura 

  Shells: 2 

  Bed temperature: 80 °C 

  Nozzle: 0,4 mm 

  Layer height: 0,2 mm 

  Print speed: 50 mm/s 


 
Preporučene postavke:
Nozzle temperature: 220–240°C
Heated bed: Recommended 60-80°C
Print speed: 50–100 mm/s
Build platform: Glass bed, Kaptontape, Blue tape.

Pristup svim tehničkim listovima možete pronaći ovdje.

 

PETG Filament 1KG   neto težina 1 kg (2,2 lbs), u položajima za zavarivanje na kolutu s vanjskim promjerom od 210 mm, s unutarnjim otvorom promjera 60 mm i širinom koluta od 62 mm. Filament je vakuumski zatvoren i sadrži vrećicu koja upija vlagu i omogućuje da filament ostane svjež. Debljina PETG filamenta je 1,75 mm ili 2,85 mm, a proizvodi se u više od 10 različitih nijansi.

PETG (polietilen tereftalat) filament je plastični filament koja kombinira svojstva ABS filamenata (čvrsta, otporna na temperaturu, izuzetno izdržljiva) i PLA filamenta (jednostavna za ispis). Zbog ovih svojstava PETG je materijal s filamentima za 3D ispis koji morate imati. Ekološki je prihvatljiv i nakon upotrebe se može reciklirati. Upravo zbog svoje izvrsne kemijske stabilnosti, PETG je materijal koji udovoljava svim zahtjevima Europskog parlamenta i Vijeća o umjetnim tvarima u dodiru s prehrambenim proizvodima i lijekovima.

Naš PETG filament je izuzetno izdržljiv, čvrst i bez mirisa. Izvrsni je filament koja kombinira snagu i fleksibilnost, pa se koristi za tisak mehaničkih proizvoda ili u robotici. Budući da ima izuzetno minimalan stupanj skupljanja i savijanja, idealan je za tisak velikih proizvoda. To je materijal koji se odlikuje sjajnom završnom obradom, pa se stoga koristi i za tisak ukrasnih elemenata.
Za dobre rezultate morate tiskati na temperaturi od 220–240°C, a tiskarski stol treba zagrijati na 80-90 °C. Napominjemo da se temperaturni raspon medija za ispis može malo razlikovati ovisno o upotrebi drugih printera.

Plastični konac izrađen od PETG materijala lako se lijepi za tiskarski stol tako da se može tiskati na akrilnu, staklenu ili poliamidnu traku. Prednost PETG materijala je u tome što vam nije potreban zatvoreni printer za ispis, a brzina ispisa usporediva je s brzinom ispisa na PLA filamentima. PETG materijal ima izvrsnu potpornu strukturu zbog čvrstoće koja pomaže da se slojevi savršeno prianjaju tijekom tiska, a time su i proizvodi strukturno jaki i otporni na mehaničke utjecaje.

 

Recenzije i ocjene kupaca za "PETG Filament Žuta"

Prosječna ocjena: 5,00 od 5 na temelju 3 ocjene.

Ako ste već kupili proizvod, bit će nam vrlo drago čuti vaše povratne informacije!

Ocijenite proizvod
Kolačiće koristimo da bismo razumjeli kako koristite web stranicu i poboljšali vaše korisničko iskustvo. To uključuje personaliziranje sadržaja i oglasa. Klik ovdje. za uređivanje ili otkazivanje pretplate na kolačiće. Nastavkom pregledavanja web mjesta ili zatvaranjem ove obavijesti pristajete na upotrebu kolačića.

Postavke privatnosti

Web analitika

Oglasi

Web kolačići

Za usporedbu možete odabrati do 5 proizvoda:

    Usporedi Bliska usporedba