Tehnička podrška: Pošalji email
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp chat
B2B
Pod tem iskalnim nizom ni bil najden noben produkt.
Croatian flag HR
Dostava

Oslobodite svoju kreativnost s našom novom Silk bojom: Rainbow Candy

11. 04. 2023

Nedavno se naš razvojni tim igrao s jednim od 3D pisača koje posjedujemo. Odlučili su otisnuti malog zečića s našim Silk filamentima. Proizvod je bio prilično impresivan - zeko je bio sjajan, blistav i nevjerojatno sladak. Ali nismo se mogli otresti osjećaja da je jednostavno...pa, dosadan. Zeko je bio sav siv jer smo koristili Graphite Grey boju. 

Jedan od kolega istaknuo je da mu samo treba malo boje da bi se istaknuo. Pa smo ga učinili ružičastim, ali čak ni ružičasta se nije previše isticala. Nakon ovoga smo ostavili zeku i vratili se na posao. Sljedećih nekoliko dana neki od nas nisu mogli prestati razmišljati o tome kako dotjerati zeku dok nas nije pogodila misao: trebamo Silk Rainbow filamente! 

Ozbiljno, kao profesionalni proizvođač 3D filamenata s dugom tradicijom, neprestano inoviramo nove materijale i varijacije boja. Čvrsto vjerujemo da kreativnost nema granica i ova nova boja će vam dati puno kreativne slobode u vašim budućim 3D projektima.

Predstavljanje Silk Rainbow kolekcije

Otkako smo predstavili našu Silk liniju filamenata, ona je postala hit među našim kupcima zahvaljujući svojem upečatljivom završetku. Ovi filamenti proizvode blago prozirnu, sjajnu i svilenkastu površinu, čime se ističu od ostalih filamenata na tržištu. Svaka Silk boja lijepa je na svoj način, a vi koji ste ih već isprobali znate na što mislimo. Međutim, razumijemo želju za raznolikošću zbog čega smo i odlučili napraviti Silk Rainbow kolekciju. Ova kolekcija neće imati samo svilenkaste karakteristike koje već volite, već će sadržavati i niz duginih boja s besprijekornim prijelazom između slojeva. 

Upoznajte Silk Rainbow Candy

Naš novi Silk Rainbow Candy prva je paleta iz Rainbow kolekcije. Ovaj filament kombinira niz raznih pastelnih boja poput ljubičaste, ružičaste, crvene, narančaste i zlatne. Printanje ovim filamentom stvara slatku mješavinu čarobnih duginih boja!
 

Silk Rainbow Candy

Kako printati sa Silk Rainbow Candy

Printanje sa Silk Rainbow filamentima jednostavan je kao i printanje s drugim Silk filament bojama. Nismo napravili nikakve promjene na komponentama materijala, tako da će iste postavke ispisa koje koristiti s drugim AzureFilm Silk filamentima funkcionirati jednako dobro i za Rainbow kolekciju. 

Preporučene postavke ispisa

Silk Rainbow Candy kompatibilan je s većinom FDM 3D pisača. Ne zahtijeva kućište niti otvrdnute mlaznice. Vrlo je jednostavan za korištenje čak i ako ste početnik.

Najbolja temperatura mlaznice za sve Silk filamente je oko 220-240 °C. Imajte na umu da specifična i savršena temperatura ovisi o 3D pisaču kojeg imati kod kuće. 

Nadalje, preporučuje se temperatura grijanog ležišta od 80 °C. Pri korištenju filamenta optimalna brzina ispisa je 50-100 mm/s. I na kraju, za izradbenu platformu koristite stakleno ležište, PEI ploču, Kapton traku ili plavu traku.

Izuzetna karakteristika Silk Rainbow filamenata je neprimjetan prijelaz boja iz jedne u drugu. Za postizanje punog spektra boja proizvod mora biti nešto veći. Promjena boje pojavljuje se svakih 40 do 45 metara na špuli. Posljedično, potrebno je približno 135 metara filamenta za stvaranje potpune duge slatkiša.

Silk Rainbow Candy

Završne misli o Silk Rainbow Candy filamentu

Zaključno, Silk Rainbow kolekcija je novi i uzbudljivi dodatak AzureFilm Silk filament liniji. Prva paleta boja u kolekciji, Silk Rainbow Candy, mješavina je pastelnih boja koje stvaraju efekt duginih boja s blago prozirnom i svilenkastom površinom. Sve u svemu, Silk Rainbow kolekcija nudi mnogo kreativne slobode i savršen je izbor za one koji traže jedinstven i zadivljujući završetak svojih 3D printanih projekata.

Uskoro će u Silk Rainbow kolekciju biti dodano više kombinacija boja. Svakako nas pratite na društvenim mrežama ili se prijavite za naš e-bilten kako biste bili informirani o našim najnovijim proizvodima i ažuriranjima. Ili nemojte - ovisi o vama. :P 

cookie icon
Kolačiće koristimo da bismo razumjeli kako koristite web stranicu i poboljšali vaše korisničko iskustvo. To uključuje personaliziranje sadržaja i oglasa. Klik ovdje. za uređivanje ili otkazivanje pretplate na kolačiće. Nastavkom pregledavanja web mjesta ili zatvaranjem ove obavijesti pristajete na upotrebu kolačića.

Postavke privatnosti

Web analitika

Oglasi

Web kolačići

Za usporedbu možete odabrati do 5 proizvoda:

    Usporedi Zatvori usporedbu